BAGAIMANA GAJET INI BERFUNGSI

Rabu, 13 Mei 2015

PASANG SEGERA GAJET KESELAMATAN MESRA PENGGUNA

PENGESAN LOKASI KENDERAAN RM299
Hasil carian imej untuk gps tracker 102 b Mempunyai 2 bateri cas semula yang boleh bertahan selama 3 hingga 5 hari.
Hasil carian imej untuk gps tracker 102 b

Beg kalis air membolehkan GPS ini digunakan di tempat yang berisiko  terkena air. Sesuai dibawa bersama kita ketika pergi mengembara ke dalam hutan, ke tempat yang tidak pernah dilawati. Jika tersesat dan tidak menjumpai jalan kembali, cuma tekan sahaja butang SOS di gajet ini selama 2 saat. GPS anda akan mengesan kedudukan anda dan menghantarnya kepada admin GPS. Admin GPS mungkin ahli keluarga anda, kawan atau pihak berkuasa. Anda digalakkan setting no hp pintar pihak berkuasa contohnya pegawai polis sebelum anda keluar mengembara ke dalam hutan misalnya. Admin akan segera mengetahui lokasi anda berada setelah anda menekan butang SOS. Hanya 1 minit kedudukan anda dapat dikenalpasti untuk mengatur operasi menyelamat.

Hasil carian imej untuk gps tracker 102 b

Hanya guna hp kita untuk mengesan lokasi. Lokasi berbentuk kordinat satelit boleh dilihat melalui peta google samada di hp pintar ataupun komputer  peribadi.


1 ulasan:

  1. Model ini befsifat mudahalih dan boleh diletakkan di motosikal, kenderaan ataupun beg tanpa memerlukan pemasangan. Namun boleh juga dipasang secara tetap di dalam sistem elektrikal kenderaan kita.

    BalasPadam